Buna la toata lumea! Sunt noua pe aici „.
Ma numesc Bianca si sunt din Targoviste.
Am aflat de site de la o prietena de a mea kikyo(paula) si m-am gandit ca ma logez pentru a cunoste lumea noua si pentru a ma distra.
Sunt nascuta in zodia scorpion(stati linistiti nu sunt asa rea cum spun uni despre scorpioni). :twisted: Am ochii albastrii :X parul saten deschis.
Pasinule mele sunt muzica,dansul si bineinteles anime/manga. Sunt o fire indrazneata, aiurita, usor nebuna:)) dar de gasca. Lista mea de animeuri:death note,bleach.spiral,blood+,hell girl,mew mew power,kaleido star,inuyasha,full metal panic(toate seriile )gallery fake,gravitation,jiddy grade,paradise kiss,nana,naruto,ghost stories,yu-gi-og Gx,ried or die,printesa yukie,vampire knight,itazura na kiss karin,dears,peach girl,king shaman,elfen lied,shugo shara,kamikaze kaito jeanne,kaze na sigma,rozario= vampire D.N.angel,winx cl;ub,sailer moon,angel sanctuary,i love me younger sister ,zero na tsukaima,kimi go nazamu eien,bitter virgin,please twinss,mulan (I,II,),elemental gelade si altele,,,. :twisted:
Ascult hip-hop,rapp.rock,punk.si multe altele,Imi place sa ies cu prietenii prin oras,sa ma distrez.De anime am aflat acum 4 ani si de atunci sunt inebunita dupa manga/anime. :twisted:
Cam atat despre mine ,sper sa ma acomodez repede aici si ssa-mi fac multi prieteni aici si astept intrebari .V-am pupat