Anime World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Anime World

Intrati in minunata lume a Anime-urilor!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

H3loo!new here:X

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
YuuKy
newby
newby
YuuKy

Numarul mesajelor : 49
Data de inscriere : 27/06/2008
Varsta : 30
Localizare : Targoviste

H3loo!new here:X Empty
MesajSubiect: H3loo!new here:X   H3loo!new here:X Icon_minitimeVin Iun 27, 2008 12:46 pm

Buna la toata lumea! Sunt noua pe aici „.
Ma numesc Bianca si sunt din Targoviste.
Am aflat de site de la o prietena de a mea kikyo(paula) si m-am gandit ca ma logez pentru a cunoste lumea noua si pentru a ma distra.
Sunt nascuta in zodia scorpion(stati linistiti nu sunt asa rea cum spun uni despre scorpioni). :twisted: Am ochii albastrii :X parul saten deschis.
Pasinule mele sunt muzica,dansul si bineinteles anime/manga. Sunt o fire indrazneata, aiurita, usor nebuna:)) dar de gasca. Lista mea de animeuri:death note,bleach.spiral,blood+,hell girl,mew mew power,kaleido star,inuyasha,full metal panic(toate seriile )gallery fake,gravitation,jiddy grade,paradise kiss,nana,naruto,ghost stories,yu-gi-og Gx,ried or die,printesa yukie,vampire knight,itazura na kiss karin,dears,peach girl,king shaman,elfen lied,shugo shara,kamikaze kaito jeanne,kaze na sigma,rozario= vampire D.N.angel,winx cl;ub,sailer moon,angel sanctuary,i love me younger sister ,zero na tsukaima,kimi go nazamu eien,bitter virgin,please twinss,mulan (I,II,),elemental gelade si altele,,,. :twisted:
Ascult hip-hop,rapp.rock,punk.si multe altele,Imi place sa ies cu prietenii prin oras,sa ma distrez.De anime am aflat acum 4 ani si de atunci sunt inebunita dupa manga/anime. :twisted:
Cam atat despre mine ,sper sa ma acomodez repede aici si ssa-mi fac multi prieteni aici si astept intrebari .V-am pupat
Sus In jos
DarK
Moderator
Moderator
DarK

Numarul mesajelor : 146

MesajSubiect: Re: H3loo!new here:X   H3loo!new here:X Icon_minitimeVin Iun 27, 2008 12:56 pm

^__^ hello there ^__^

Well , nice to see you here also H3loo!new here:X 212599

Sper sa te acomodezi repede , sa iti creezi un personaj H3loo!new here:X 220936 ... and have fun playing and no-spam ^__^

Cya around !
Sus In jos
blue-rose Kikyo
Admin
Admin
blue-rose Kikyo

Numarul mesajelor : 1604
Data de inscriere : 25/06/2008
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: H3loo!new here:X   H3loo!new here:X Icon_minitimeVin Iun 27, 2008 1:00 pm

Buna, Bianca^_^ Ma bucur ca te-ai inscris! Sper ca te vi distra alaturi de noi si sa iti faci cat mai multi prieteni.Intrebari nu am^_^

Zbey si have fun!
Sus In jos
https://medieval-world.all-up.com
Twedeldee
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 97
Data de inscriere : 26/06/2008
Localizare : Frigiderville O.O

MesajSubiect: Re: H3loo!new here:X   H3loo!new here:X Icon_minitimeVin Iun 27, 2008 2:19 pm

Hellotare Bia-chii desu meow!
welcome on AW,have fun and no spam.sa fi activa si vesela ^^
intrebari:
ceea de baza: Ce mancare pereferi? H3loo!new here:X 18691
Sus In jos
http://deki-dan.allgoo.net
YuuKy
newby
newby
YuuKy

Numarul mesajelor : 49
Localizare : Targoviste

MesajSubiect: Re: H3loo!new here:X   H3loo!new here:X Icon_minitimeVin Iun 27, 2008 2:28 pm

Merci baieti pentru primirea calduroasa. H3loo!new here:X 740491 H3loo!new here:X 544389
Promit ca ma port bine. H3loo!new here:X 114299
Acum ce mancare preferi???
Pai imi place 1)pizza,cartofii prajiti H3loo!new here:X 544389
2)dulciurile(mai ales jeleurile,ciocolata etc0
3)Ingheta H3loo!new here:X 544389
5)Sucuri (nu stiu cu am un suc preferat :D) H3loo!new here:X 65284 H3loo!new here:X 291608
daca mai aveti intrebari:Intrebati!!!! H3loo!new here:X 291608
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: H3loo!new here:X   H3loo!new here:X Icon_minitime

Sus In jos

H3loo!new here:X
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime World :: Administratie :: Welcome!-
Mergi direct la: