Anime World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Anime World

Intrati in minunata lume a Anime-urilor!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Helloevery body!!

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Lina Inverse
newby
newby
Lina Inverse

Numarul mesajelor : 27
Data de inscriere : 04/07/2008

Helloevery body!! Empty
MesajSubiect: Helloevery body!!   Helloevery body!! Icon_minitimeVin Iul 04, 2008 2:02 pm

Hello everybody!Eu sunt Sonia,Lina pentru voi,am 13 ani,aprope 14 si sunt din Craiova.Nu prea stiu ce sa va spun despre mine,adica sunt glumeata ,toata lumea imi zice ca sunt de gasca si cateodata mai sunt si rbd(rebelA).Probabil ca sunt cea mai lenesa persona care o cunosc eu pana acu.Well imi place aventura ,sunt in stare sa urc pana in varful celui mai mare munte doar ca sa ma distrez.Pai nu prea imi place scoala desi am note bune,porfesorii cred cas un ingers ,dar nu stiu ce fac in pauze ,cel mai mult imi place sa trantesc usile de la clasele celorlati .Asa ce sa va mai zic sunt o mare fana anime,majiritatea animeurilor care-mi plac sunt Blood+, Bleach, Naruto , Naruto Shippuuden, Death Note, Elfen LIED, Tokko, Perfect Girl Evolution , Midori no Hibi, School Days, Ouran High School Host CLUB , Shakugan No Shana1,2 , Ah My Goddess, Happy Lesson Advance, Green Green Tv, DearS, Air, Trigun, Gallery Fake, Chobits, D.N. angel, F.M.P , F.M.A, R.O.D, Spiral, Blue Gender, Kiddy Grade, Jigoku Shoujo, Paradise Kiss, Honey and CLOVER, Simoun, Kannazuki no miko, Loveless, Gravitation, Yami no Matsuei, Sukisyo, Gakuen Heaven etc.Imi place sa compun ficuri cel mai mult de groaza.Cam atat despre mine.Daca aveti intrebari va raspund cu placere.
Sus In jos
blue-rose Kikyo
Admin
Admin
blue-rose Kikyo

Numarul mesajelor : 1604
Data de inscriere : 25/06/2008
Varsta : 29

Helloevery body!! Empty
MesajSubiect: Re: Helloevery body!!   Helloevery body!! Icon_minitimeVin Iul 04, 2008 2:31 pm

Salut, Lina!^^ merci ca te-ai inscris....intrebari nu am ca te stiu....well....sa respecti regulile alea putine pe care le-am pus, Happy postin`!^^
Zbey!
Sus In jos
https://medieval-world.all-up.com
Lina Inverse
newby
newby
Lina Inverse

Helloevery body!! Empty
MesajSubiect: Re: Helloevery body!!   Helloevery body!! Icon_minitimeVin Iul 04, 2008 2:38 pm

Da mamai promit sa le repect!!Deja le-am citit.
Sus In jos
DarK
Moderator
Moderator
DarK

Numarul mesajelor : 146
Data de inscriere : 27/06/2008

Helloevery body!! Empty
MesajSubiect: Re: Helloevery body!!   Helloevery body!! Icon_minitimeVin Iul 04, 2008 9:14 pm

Hello and welcome among us ^__^

Well Lina-chan , intrebari nu am xD asa ca ai scapat Helloevery body!! 289786

So , iti urez sa te acomodezi repede , sa te distrezi , sa respecti regulile and make lots of friends ^__^

Cya around !
Sus In jos
Twedeldee
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 97
Data de inscriere : 26/06/2008
Varsta : 30
Localizare : Frigiderville O.O

Helloevery body!! Empty
MesajSubiect: Re: Helloevery body!!   Helloevery body!! Icon_minitimeVin Iul 04, 2008 9:21 pm

ohanno desu meow~ sonia-chii`chan ^u^
welcome on A-World,have fun and no Spam,uhm descrierea ta e foarte detaliata si nu prea am ce sa te intreb decat intrebarea de baza care acum a ecoluat putin
-Ce fel de peste iti place? Helloevery body!! 18691
-Iti plac pisicile~nya?
Sus In jos
http://deki-dan.allgoo.net
Lina Inverse
newby
newby
Lina Inverse

Helloevery body!! Empty
MesajSubiect: Re: Helloevery body!!   Helloevery body!! Icon_minitimeVin Iul 04, 2008 9:50 pm

Mersi d eurari,si in legatura cu acomodarea..ma acomodez repede dak am cu cine sa ma cert in rpg Helloevery body!! 291608

1)Imi place pestele la gratar Helloevery body!! 212599
2)Dap imi palc pisicile,am o pisica..
Sus In jos
Continut sponsorizat

Helloevery body!! Empty
MesajSubiect: Re: Helloevery body!!   Helloevery body!! Icon_minitime

Sus In jos

Helloevery body!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime World :: Administratie :: Welcome!-